+30 2111036760 | info@oktagon.gr

Black Friday: Οδηγός Επιτυχίας για e-Shops και Καταστήματα

Η Black Friday 2024 είναι προ των πυλών και αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για eshops και φυσικά καταστήματα να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις τους. Αυτή η καταναλωτική γιορτή προσφέρει τη δυνατότητα για αύξηση τζίρου σε λίγες μόνο μέρες, όμως η επιτυχία δεν είναι απλή υπόθεση. Απαιτείται σωστή προετοιμασία, στρατηγικός σχεδιασμός και μια δυναμική digital προσέγγιση που θα κάνει τη διαφορά.

 

Οι ευκαιρίες για eShops και φυσικά καταστήματα

Η Black Friday είναι η απόλυτη στιγμή για τους επιχειρηματίες να αναδείξουν τα προϊόντα τους με ελκυστικές προσφορές. Τα eshops έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης σε ένα τεράστιο κοινό, ενώ τα φυσικά καταστήματα μπορούν να δημιουργήσουν εμπειρίες αγορών που τραβούν τους καταναλωτές από το διαδίκτυο στο κατάστημά τους. Σημαντικό είναι να ξεκινήσει η προετοιμασία αρκετές εβδομάδες πριν, ώστε να αναπτυχθεί μία ολοκληρωμένη καμπάνια που θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Η σωστή Digital στρατηγική: Το κλειδί της επιτυχίας

Η σωστή digital στρατηγική είναι το μυστικό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της Black Friday. Δεν αρκεί μόνο η μείωση των τιμών ή η προσφορά εκπτώσεων. Χρειάζεται ένας πλήρης σχεδιασμός που περιλαμβάνει:

     Προετοιμασία και ανάλυση: Εξετάζουμε τις αγοραστικές συνήθειες του κοινού σας και εντοπίζουμε τις καλύτερες ευκαιρίες.

     Δημιουργία εντυπωσιακού Concept: Το concept είναι αυτό που θα τραβήξει την προσοχή και θα διαφοροποιήσει το brand σας από τον ανταγωνισμό.

     Δημιουργία Γραφικών και Χαρακτήρων: Εντυπωσιακά γραφικά και πρωτότυποι χαρακτήρες που θα ζωντανέψουν την καμπάνια σας.

     Ανάπτυξη Ολοκληρωμένης Στρατηγικής: Επιλέγουμε τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας για να προσεγγίσουμε το κοινό σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

     Υλοποίηση και Συνεχής Παρακολούθηση: Από την έναρξη της καμπάνιας μέχρι την ολοκλήρωσή της, φροντίζουμε για τη βέλτιστη απόδοση.

     Βελτιστοποίηση και Επίτευξη Στόχων / Μέγιστο δυνατό ROAS: Προσαρμόζουμε τις ενέργειες με βάση την απόδοση για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσετε τους στόχους σας αλλά και στο μεγαλύτερο δυνατό ROAS.

Πώς η Oktagon μπορεί να σας βοηθήσει from A to Z

Στην Oktagon Digital Agency, γνωρίζουμε ότι κάθε λεπτομέρεια μετράει. Αναλαμβάνουμε την πλήρη οργάνωση της καμπάνιας σας, από τον σχεδιασμό του concept και τη δημιουργία των γραφικών, μέχρι την υλοποίηση και τη συνεχή βελτίωση των αποτελεσμάτων. Δουλεύουμε μαζί σας για να αναπτύξουμε μια στρατηγική που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη σε κάθε στάδιο της καμπάνιας.

Η Black Friday είναι η ευκαιρία να φέρετε νέους πελάτες στην επιχείρησή σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα και τις πωλήσεις σας. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη επιτυχημένη καμπάνια σας. Η ομάδα μας είναι εδώ για να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πράξη και να εξασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Αν σας ενδιαφέρει μία custom πρόταση που αφορά το δικό σας business, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και οι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

more services

Marketing vs Branding

Marketing vs Branding

In the world of business, two terms that often get used interchangeably are marketing and branding. While they are closely related and work together to promote a company’s products or

Read more >

Digital Marketing

At our digital agency, we believe that a data-driven approach is key to successful digital marketing. Our team of experts leverages the latest technologies and strategies to deliver personalized, results-oriented

Read more >
Scroll to Top